Fodor Bygg AB är ett komplett byggföretag ifrån Nyköping. Vi utför alla vanligt förekommande arbeten vid byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Företaget har över 25 års erfarenhet i branschen.  Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Idag jobbar vi mycket i Östergötland, runt om Nyköping, Norrköping och Stockholm. Vi är ett byggföretag som engagerar oss i såväl mindre som större kvalitetsprojekt.

Skaparglädje med Totalentreprenad

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla har utvecklat hela verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Fodor Bygg AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar.

Stort kontaktnätverk

Efter många år i byggbranschen tillsammans med våra egna snickare, och vårt etablerade kontaktnät av seriösa yrkesutbildade underleverantörer gör vi det möjligt för oss att ta oss an uppdrag inom hela byggsektorn.

Fackmannamässigt utförande

Fodor Bygg AB innehar självfallet alla certifikat och behörighet den entreprenad vi åtar oss. Vi använder endast kvalitetsmaterial från beprövade leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga och hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Trygg Hansa, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.